Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Erdekspor'a haciz

Erdekspor

2013/2014 futbol sezonunda Erdekspor'da forma giyen Mustafa Er, alacaklarını tahsil edemeyince Erdekspor Kulüp Başkanlığı'nı icraya verdi.

2013/2014 futbol sezonunda Erdekspor’da forma giyen Mustafa Er, alacaklarını tahsil edemeyince Erdekspor Kulüp Başkanlığı’nı icraya verdi.
Geçtiğimiz sezon Erdekspor forması giyen Mustafa Er, 30 bin 508 lira 49 kuruş olan alacağını tahsil edemeyince avukatı vasıtasıyla kulübe icra davası açtı.
İcra davasını kazanan Er’in avukatı Cüneyt Bülent Şeker, dün beraberinde bir icra ve 4 polis memuru ile Erdekspor adına kayıtlı bulunan otopark gelirleri, kira bedellerine el koyarken, Erdekspor idari binasında bulunan demirbaşları icra tutanağına yazdırdı.
Faiz ve mahkeme masrafları hariç 30.508,49 lira alacağa karşılık 305.00 lira değerinde kulüp binasında bulunan 2 sandalye ve 2 masa ile otopark görevlisinin cebinde bulunan 2 günlük hasılata el koyduran Av. Şeker gazetemize yaptığı açık lamada şöyle konuştu: 

“Erdek Belediye Başkanı ve aynı zamanda Erdekspor Kulüp Başkanı olan Hüseyin Sarı’dan biz defalarca randevu talebinde bulunduk. Ancak bir türlü bizimle iletişime geçilmedi. Bizi konu hakkında bilgi sahibi olmayan belediye başkan yardımcıları ile muhatap tuttu. Bize birkaç hafta süre vermemizi talep ettiler. Bu süre zarfında da bir sonuç elde edilemedi. Daha sonra Erdekpor Kulüp Başkanı Sarı bize bu borcun geçmiş yönetimden kalma bir borç olduğunu ve bu parayı ödemeyi kabul etmediğini dile getirdi. Ancak Erdekspor’un genel kurulunda bu borç ibra edildi. Yani bu borç kabul edildi. Yönetimler değişince borçlar silinmez. Devlette devamlılık ilkesi vardır. Bundan sonraki süreçte biz iki haftada üç haftada bir Erdekspor’un kapısını icra memurları ile çalacağız. Biz bu parayı parça parçada olsa alacağız.”
Haber : Mehmet Ertan



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı